Klasican higijenski tretman lica

tretmani lica - klasican

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko ciscenje koze , odstranjivanje sloja mrtvih celija , odklanjanja necistoca i mitisea u porama .

Ovaj tretman se preporucuje svima muskarcima , zenama svih uzrasta bilo da imaju problematicnu kozu ili ne , on predstavlja uvodi tretman u daljoj nezi koze lica .

Ultra zvucni piling lica

tretmani lica - ultra zvucni piling

Uz piling lica je zamen za klasican trtman lica narocito je pogodan za osobe sa osetljivom kozom. Tretmn se izvodi ultrazvucnom spatulom frenkvence 27 Hz. Osim pilinga koze i dubinskog cistenja epidermis ovim tretmanom se utice na hidrataciju, tonus,  cirkulaciju i diskolarizaciju koze.

Ovim tretmanom koza se oslobadja povrsinske i dubinske necistoce izumrelih celija, pore se cite sto omogucva da koza lakes upija preparate za negu. Ovakav tretman ciscenja preporucuije se osobama svih uzrasta.

Mikrodermoabrazija

tretmani lica - mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i nearesivna metoda uklanjanja povrsinskog sloja koze tj. Izumrelih celija stratum koneuma . Ova metoda se koristi za smanjivanje prosirenih bora regulaciju masnoce korekciju sitnih bora, korekciju povsinskih oziljaka i hiperpigmetaciju . Metoda je konforna nije bolna tako da klijent posle moze odmah nakon tretmana obavljti svoje svakodnevne aktivnosti . Kao serija tretmana moze da se radi jednom nedeljno a posle u razmaku od 4-5 nedelja ili prema potrebi koze.

Miolift

tretmani lica - miolift

Miolift je anti-aging tretman koji se radi uz pomoć aparata miolifta primenjujući pulsirajuću niskofrekventnu naizmeničnu struju. Kroz tretirano tkivo se propušta struja odgovarajuće jačine, napona i frekvence da bi bila delotvorna. Dolazi do umerenog kretanja elektrolita i organskih jona u ćeliji, ćelija ima pojačanu potrošnju kiseonika i življi metabolizam, pa samim tim dolazi do stimulacije cirkulacije što se manifestuje blagim lokalnim crvenilom kože.

Miolift putem doziranih elekrtoimpulsa deluje na kožu i mišiće lica, vrata i dekoltea, smanjuje bore, podocčnjake, deluje na tamne kolutove oko očiju, povećava tonus mišića, ujednačava boju tena.

Elektrostimulacija lica

tretmani lica - elektrostimulacija

Anti-age tretman, bildovanje mišića lica, isticanje jagodica i topljenje podbradka. Predstavlja dodatan tretman uz miolift lica kako  bi se što pre postigli željeni rezultati.

Mezoterapija bez igle

tretmani lica - mezoterapija

Mezoterapija bez igle je estecka procedura nege i podmladjivanja koze gde se pomocu mezuterapijskog aparata u kozu unose aktvne i hranjive materije, heluron, vitamin A , B , C , E , K i minerali. Zavisno od potreba koze mogu da se unoe kokteli za depigmentaciju, zatezanje i kokteli namenjeni problematicnoj kozi seboegulacija. Mezoterapija se pimenjuje za poboljsavanje stanja i izgleda lica, vrata i dekoltea, za vidno osvezenje, ublazavanje bor, smanjivanje tamnih kolutova i podocnjaka prednost mezoterapije bez igle je u tome sto je tretman potpuno bezbolan , prijatan a posle tretmana nema nezeljenih tragova i crvenila. Zato se ovaj tretman preporucuje kao tretman za specijalne prilike jer lice posle tretmana momentalno zablista. Kod nas u salonu imamo dve vrste mezoterapijskih tretmana:

1. tretman zadom – koji obuhvata mezzoporaciju, elektroporaziju i lifnu drenazu

2. kriolift

Radiotalasni lifting lica

tretmani lica - radiotalasni lifting

Radiotalasni lifting lica je najefikasniji nehiurski tretman za podmladjivanje koze lica , uklanjanje bora i zatezanje koze , toplota radio talasa stimulise sintezu kolagena cime se podstize zategnutost , svezina i blistavost koze postupak je jednostavan potpuno bezbedan pezbolani ne zahteva ni jednu formu anestezije nakon tretmana prisutno je samo blago crvenilo koje se brzo povlaci . Tretman se moze raditi cele godine . Dugotrajni rezultatai smanjenja bor i zatezanja koze lica postize se serijom od 3-6 tretmana u razmaku od 7-14 dana zbog kumulativne sinteze  novog kolagena za odrzavanje postignutog efekta preporucljivo je urditi jedan tretman mesecno.

Mezopen

tretmani lica - mezopen

Radiotalasni lifting lica je najefikasniji nehiurski tretman za podmladjivanje koze lica , uklanjanje bora i zatezanje koze , toplota radio talasa stimulise sintezu kolagena cime se podstize zategnutost , svezina i blistavost koze postupak je jednostavan potpuno bezbedan pezbolani ne zahteva ni jednu formu anestezije nakon tretmana prisutno je samo blago crvenilo koje se brzo povlaci . Tretman se moze raditi cele godine . Dugotrajni rezultatai smanjenja bor i zatezanja koze lica postize se serijom od 3-6 tretmana u razmaku od 7-14 dana zbog kumulativne sinteze  novog kolagena za odrzavanje postignutog efekta preporucljivo je urditi jedan tretman mesecno.

Hemijski pilinzi

tretmani lica - hemijski pilinzi

Hemijski pilinzi su kozmeticko-estecke procedure kojima se zahvaljujuci posebnim kiselinma uklanjaju povrsinski slojevi koze radi podsticanja njenog ponvljanja i resavanja razlicitih problema na kozi.

1.AHA pel-vocne kiseline

Tretman vocnim kiselinama moze se koristiti za sve vrste koza i fototipove ovim tretmanom smanjuju se sitne bore, strije, akne, posvetljuje ten i ublazava hiperpigmentacija. Tretman se radi u seriji prema stanju i potrebi koze a u razmaku od 4-7 dana.

2.Sali pell – predstavlja vid lepog hemijskog pilinga namenjen je za akne i seboroicnu kozu posto je salicina kiselina rastvorljiva u mastima i lako prodire u komeone cisti pore i smanjuje lucenje sebuma. Uspesno eleminise necistoce, smanjuje oziljke omeksava kozu indikovan je kod upaljenih i stabilnih akni, rozace, soriaze,  folikulitisa, stare koze. Piling preodire duboko i deluje duze bez burnih reakcija.

3.Jassnerpeel – je vid hemijskog pilinga u ciju kombinaciju ulazi AHA, BHA i rezocinol ovaj tip pilinga pogodan je za debelu otpornu kozu, kozu sa aknama, oziljcima, solarnu fleku, melazmama i pusacim kozama. Rezorcinol koji ulazi u sastav ovog pilinga odlican je keratolitik i antiseptik. Piling sadrzi salicilnu mlecnu kiselinu i rezocinol.

4.TCA peel – ovaj piling koristi se za fotoostarelu kozu sa dubokim melazmama i jako izboranu kozu, njime se eliminisu mrtve celije povrsinskog sloja koze, takodje on deluje regenerativno i stimulise sintetu kolagena.

Biološki tretmani

Tretmani za negu kože lica (biološki tretmani), baziraju se na primeni visokokoncentrovanih preparata u cilju regeneracije oksigenacije, lifting i hidratacije kože. Mogu se primenjivati tokom cele godine kod svih tipova kože.

  • tretman kiseonikom za hidrataciju
  • tretman vitaminom C
  • tretman retinolom
  • tretman vinoterapija
  • tretman sa kavijarom za zrelu kožu
  • tretman čokoladom
  • puž tretman
  • tretman sa algama za masnu i problematicnu kožu
RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram