Anticelulit Masaža - ``LPG CELLU M6``

LPG: vraća tkivo u stanje pre nastanka celulita i pospešuje protok krvi i limfe.
Rezultati: vitko telo bez celulita, nežnija i gipkija koža.

Reč je o kompjuteriziranoj masaži koja se izvodi posebnim aparatom s nastavkom. Na njemu se nalaze pokretni valjci koji se podižu, stišću i pritišću kožu i potkožno tkivo, čime se znatno ubrzava protok krvi.
Ova metoda pomaže u oblikovanju figure, dakle preporučuje se u svakom slučaju kada opuštena tkiva izmene obrise tela.
Tretman je vrlo prijatan, a klijent se nakon njega oseća jako dobro.

LPG tretman lipomasaže jedinstvenom metodom na principu masaže rolerima dubinski stimulira kožu da se aktivira proces lipolize (odvajanje masnoće) kao i stvaranja kolagena i elastina te tako na 100% prirodan način, ali klinički dokazano, otklanja celulit.

LPG TRETMANI

Savjetuje se korišćenje ovih tretmana dva do tri puta nedeljno, u seriji od 10 do 20 puta, a potom, zavisno o potrebama klijenta, sledi održavanje jednom do dva puta nedeljno, odnosno dva do tri puta mesečno.

LPG tretman tela

LPG mini paket od 5 tretmana

LPG maxi paket od 10 tretmana

Elektrostimulacija – Tretman protiv celulita, za mršavljenje i oblikovanje tela

tretmani tela - elektrostimulacija

Verujemo da ste poželjeli takav tretman koji će na brz i efikasan način ukloniti masne naslage na stomaku, poboljšati tonus vaše kože i osloboditi vas celulita.Elektro stimulacija mišića ili “pasivna gimnastika” je tretman kojim se ubrzava mršavljenje, oblikovanje tela i otklanjanje celulita

 • Odličan je za brže vraćanje stare linije nakon poroda
 • Postiče mišiće na vibriranje i stezanje, što djeluje na razgradnju velike količine masnih ćelija kako kod žena tako i kod muškaraca. Pogodan je za sve delove tela, za ponovno dobivanje ravnog stomaka, podignute zadnjice te uskog struka
 • Idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan efekat zatezanja, koža je svilenkastija i glatka
 • Poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisustvo kiseonika i hranjivih materija koje regenerišu kožu
 • Oblikuje mišiće, daje im čvrstinu te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobijaju se isti rezultati kao nakon 2-3 sata naporne vežbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima.
 • Odličan je kod podizanja grudi
 • Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i hronične bolove

Tretmani elektrostimulacije dat će vam dodatnu energiju te motivisati za daljnje mršavljenje i oblikovanje tela. NAŠA PREPORUKA: od 10-15 tretmana, 3 puta nedeljno. Za što bolji učinak pri mršavljenju i uklanjanju celulita najbolje kombinovati s ultrazvučnom kavitacijom, radiofrekvencijom tela ili body health masažom.

Kavitacija

tretmani tela - kavitacija

Bezbolna i sigurna alternativa liposukciji. Oblikuje telo bez anestezije, ožiljaka i nelagodnosti.

Kavitacija omogućava neinvazivno odstranjivanje tvrdokornih masnih naslaga kojima ni stroga dijeta ni povećana telesna aktivnost ne pomažu kao što su npr. stomak, bokovi, bedra („jahaće pantalone“), zadnjica, unutrašnja strana kolena, nadlaktice ili stomak kod muškaraca. Ovim tretmanom smanjujemo obim tela i oblikujemo ga. To je, zapravo, niskofrekventni ultrazvučni talas, koji povećava propustljivost  masne ćelije jer njihove membrane nisu otporne na nastale vibracije pa masne kiseline i voda prelaze u limfu i urinarni sistem odakle se izlučuju iz organizma. Zbog toga je preporzčljivo da se posle kavitacije uradi i neki drenažni tretman.Tretman se izvodi po regijama, dužina tretmana je od 20 do 40 minuta i rade se urazmaku od 7 do 10 dana. Važno je znati da je tretman prijatan, ultrazvučni talasi nemaju štetno dejstvo  na druga okolna tkiva i potpuno je bezbedan. Dinamika mršavljenja različita je od osobe do osobe  zavisno od stanja hormona i količine masne naslage, od toga zavisi broj tretmanna koje je potrebno uraditi, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Tretman je prijatan i bezbolan, a centimetri u obimu se vrlo brzo smanjuju.

RF tela - Radiofrekvencija tela

tretmani tela - radiofrekvencija

Radiofrekvencija je kontrolisano dubinsko zagrevanje kože sondom, koje dovodi do poboljšanja metabolizma ćelija, povećanja mišićnog tonusa i elastičnosti tkiva te aktivacije fibroblasta i stvaranja novog kolagena. Uspešno smanjuje celulit i lokalizirane masne naslage, uklanja strije i akne te se njome uspešno izvodi i nehirurški lifting lica i dekoltea kao i zatezanje grudi.

Radiofrekvencija se koristi kod sledećih indikacija:

 • pomlađivanje kože (rejuvenacija, obnavljanje kolagena)
 • poboljšanje mišićnog tonusa
 • uklanjanje celulita
 • uklanjanje masnih naslaga
 • zatezanje kože lica i tela
 • uklanjanja podbradka
 • podizanje očnih kapaka
 • uklanjanje crvenih strija i ožiljaka
 • terapija za akne

Tretmani se izvode u seriji a broj tretmana zavisi od stanja kože.

Gipsane bermude

tretmani tela - gipsane bermude

Najpopularniji i najdelotvorniji bodi-wrap tretmana, koji pomaže kod otečenih nogu i stomaka,lokalizovane masne naslage i oslabljenog tonusa kože.

Drenažni tretman koji obuhvata ručnu masažu, limfnu drenažu, nanošenje preparata na bazi oligoelemenata i oligomineralnu gipsanu masku. Aktivne supstance u ovim preparatima su:

Silicijum – utiče na stvaranje kolagena

Magnezijum – značajan za učvršćivanje tkiva

Bakar – ima ulogu u stvaranju elastina

Cink – vezuje slobodne radikale

Gipsane bermude su tretman koji deluje na lokalizovanu masnu naslagu, smanjuje edematozni celulit, vraća elastičnost koži i vrši detoksikaciju organizma. Preporučujemo da se tretman radi u seriji od 5 do 6 tretmana u razmaku od 7 do 10 dana.

Prijatan i prirodan tretman sa fenomenalnim trajnim rezultatima, moguće je izgubiti i do dva konfekcijska broja.

Termalno blato

tretmani tela - termalno blato

REDUKCIJA CELULITA I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Jedan od najpopularnijih tretmana je masaža termalnim blatom koja opušta cello telo i vraća koži lepotu. Termalno blato koje se koristi u tretmanu bogato je mineralima kalcijuma imagnezijuma i ekstraktima algi. Tretman podrazumeva piling morskom solju, masaža tela, nakon čega se nanosi blato čiji aktivni elementi pod toplotnim dejstvom prodiru u kožu. Ovaj tretman je efikasan kod eliminacije edematoznog celulita i zatezanja kože pri tome je prijatan i opuštajući.

Bomba spa tretman

tretmani tela - bomba spa

Hekura bomba tretman bazira se na primeni preparata koji vode poreklo iz šume amazonije. Tretman se primenjuje kod eliminacije celulita, viška tečnosti i opuštene kože.

Aromaterapija

tretmani tela - aromaterapija

Aromaterapijom se elemiise celulit, redukuje masna naslaga, koriguju stije regenerise i zateze koza, jacju se zidovi krvnih sudova. Ovo pedstavlja boodiwraping tretman gde se nanose gelovi koji u svom sastavu imaju veliki beoj biljaka, etericnih ulja (cimet, ruzmarin, kanfor, orah, arnika). Njihov odnos je pravilno blasiran tako ako je osoba preosetljiva na neku biljku druga biljk iz sastava gela ublazava preosetljivost tako da je iskljucena alergijsta reakcija.

Masaža

tretmani tela - masaze

Masaza je najefikasnija preventivna mera u odrzavanju celog tela ona stimulise , oslobadja napetosti , odlicno je sredstvo u borbi protiv stresa i glavobolje . Neguje kozu cini je mladjom meksom i sjajnijom , oklanja iz tela otpadne maerije razgradjuje celulit , dovodi telo i psihu u harmoniju .

U ponudi imamo :

-relaks masazu ,

– parcijalnu terapeutcku masazu ,

– anticelulit masazu

– limfna drenaza

-masaža lica

Akupunktura

tretmani tela - akupunktura

Akupunkturom do zdravlja, rešite se suvišnih kilograma

Akupunktura deluje na smanjenje osećaja gladi.
Omogućuje da osoba uz dijetu normalno psiho – fizički funkcioniše.
Napokon pravi način rešavanja suvišnih kilograma bez negativnih posedica!

RSS
Follow by Email
Facebook
Facebook
Instagram