Klasican higijenski tretman lica

tretmani lica - klasican

Higijenski tretman lica podrazumeva dubinsko ciscenje koze , odstranjivanje sloja mrtvih celija , odklanjanja necistoca i mitisea u porama .

Ovaj tretman se preporucuje svima muskarcima , zenama svih uzrasta bilo da imaju problematicnu kozu ili ne , on predstavlja uvodi tretman u daljoj nezi koze lica .

Ultra zvucni piling lica

tretmani lica - ultra zvucni piling

Uz piling lica je zamen za klasican trtman lica narocito je pogodan za osobe sa osetljivom kozom. Tretmn se izvodi ultrazvucnom spatulom frenkvence 27 Hz. Osim pilinga koze i dubinskog cistenja epidermis ovim tretmanom se utice na hidrataciju, tonus,  cirkulaciju i diskolarizaciju koze.

Ovim tretmanom koza se oslobadja povrsinske i dubinske necistoce izumrelih celija, pore se cite sto omogucva da koza lakes upija preparate za negu. Ovakav tretman ciscenja preporucuije se osobama svih uzrasta.

Mikrodermoabrazija

tretmani lica - mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija je vrlo blaga i nearesivna metoda uklanjanja povrsinskog sloja koze tj. Izumrelih celija stratum koneuma . Ova metoda se koristi za smanjivanje prosirenih bora regulaciju masnoce korekciju sitnih bora, korekciju povsinskih oziljaka i hiperpigmetaciju . Metoda je konforna nije bolna tako da klijent posle moze odmah nakon tretmana obavljti svoje svakodnevne aktivnosti . Kao serija tretmana moze da se radi jednom nedeljno a posle u razmaku od 4-5 nedelja ili prema potrebi koze.

Mezoterapija bez igle

tretmani lica - mezoterapija

Mezoterapija bez igle je estecka procedura nege i podmladjivanja koze gde se pomocu mezuterapijskog aparata u kozu unose aktvne i hranjive materije, heluron, vitamin A , B , C , E , K i minerali. Zavisno od potreba koze mogu da se unoe kokteli za depigmentaciju, zatezanje i kokteli namenjeni problematicnoj kozi seboegulacija. Mezoterapija se pimenjuje za poboljsavanje stanja i izgleda lica, vrata i dekoltea, za vidno osvezenje, ublazavanje bor, smanjivanje tamnih kolutova i podocnjaka prednost mezoterapije bez igle je u tome sto je tretman potpuno bezbolan , prijatan a posle tretmana nema nezeljenih tragova i crvenila. Zato se ovaj tretman preporucuje kao tretman za specijalne prilike jer lice posle tretmana momentalno zablista. Kod nas u salonu imamo dve vrste mezoterapijskih tretmana:

1. tretman zadom – koji obuhvata mezzoporaciju, elektroporaziju i lifnu drenazu

2. kriolift

Biološki tretmani

Tretmani za negu kože lica (biološki tretmani), baziraju se na primeni visokokoncentrovanih preparata u cilju regeneracije oksigenacije, lifting i hidratacije kože. Mogu se primenjivati tokom cele godine kod svih tipova kože.

  • tretman kiseonikom za hidrataciju
  • tretman vitaminom C
  • tretman retinolom
  • tretman vinoterapija
  • tretman sa kavijarom za zrelu kožu
  • tretman čokoladom
  • puž tretman
  • tretman sa algama za masnu i problematicnu kožu
RSS
Follow by Email
Instagram