Anticelulit Masaža - ``LPG CELLU M6``

LPG: vraća tkivo u stanje pre nastanka celulita i pospešuje protok krvi i limfe.
Rezultati: vitko telo bez celulita, nežnija i gipkija koža.

Reč je o kompjuteriziranoj masaži koja se izvodi posebnim aparatom s nastavkom. Na njemu se nalaze pokretni valjci koji se podižu, stišću i pritišću kožu i potkožno tkivo, čime se znatno ubrzava protok krvi.
Ova metoda pomaže u oblikovanju figure, dakle preporučuje se u svakom slučaju kada opuštena tkiva izmene obrise tela.
Tretman je vrlo prijatan, a klijent se nakon njega oseća jako dobro.

LPG tretman lipomasaže jedinstvenom metodom na principu masaže rolerima dubinski stimulira kožu da se aktivira proces lipolize (odvajanje masnoće) kao i stvaranja kolagena i elastina te tako na 100% prirodan način, ali klinički dokazano, otklanja celulit.

LPG TRETMANI

Savjetuje se korišćenje ovih tretmana dva do tri puta nedeljno, u seriji od 10 do 20 puta, a potom, zavisno o potrebama klijenta, sledi održavanje jednom do dva puta nedeljno, odnosno dva do tri puta mesečno.

LPG tretman tela

LPG mini paket od 5 tretmana

LPG maxi paket od 10 tretmana

Gipsane bermude

tretmani tela - gipsane bermude

Najpopularniji i najdelotvorniji bodi-wrap tretmana, koji pomaže kod otečenih nogu i stomaka,lokalizovane masne naslage i oslabljenog tonusa kože.

Drenažni tretman koji obuhvata ručnu masažu, limfnu drenažu, nanošenje preparata na bazi oligoelemenata i oligomineralnu gipsanu masku. Aktivne supstance u ovim preparatima su:

Silicijum – utiče na stvaranje kolagena

Magnezijum – značajan za učvršćivanje tkiva

Bakar – ima ulogu u stvaranju elastina

Cink – vezuje slobodne radikale

Gipsane bermude su tretman koji deluje na lokalizovanu masnu naslagu, smanjuje edematozni celulit, vraća elastičnost koži i vrši detoksikaciju organizma. Preporučujemo da se tretman radi u seriji od 5 do 6 tretmana u razmaku od 7 do 10 dana.

Prijatan i prirodan tretman sa fenomenalnim trajnim rezultatima, moguće je izgubiti i do dva konfekcijska broja.

Termalno blato

tretmani tela - termalno blato

REDUKCIJA CELULITA I DETOKSIKACIJA ORGANIZMA

Jedan od najpopularnijih tretmana je masaža termalnim blatom koja opušta cello telo i vraća koži lepotu. Termalno blato koje se koristi u tretmanu bogato je mineralima kalcijuma imagnezijuma i ekstraktima algi. Tretman podrazumeva piling morskom solju, masaža tela, nakon čega se nanosi blato čiji aktivni elementi pod toplotnim dejstvom prodiru u kožu. Ovaj tretman je efikasan kod eliminacije edematoznog celulita i zatezanja kože pri tome je prijatan i opuštajući.

Bomba spa tretman

tretmani tela - bomba spa

Hekura bomba tretman bazira se na primeni preparata koji vode poreklo iz šume amazonije. Tretman se primenjuje kod eliminacije celulita, viška tečnosti i opuštene kože.

Aromaterapija

tretmani tela - aromaterapija

Aromaterapijom se elemiise celulit, redukuje masna naslaga, koriguju stije regenerise i zateze koza, jacju se zidovi krvnih sudova. Ovo pedstavlja boodiwraping tretman gde se nanose gelovi koji u svom sastavu imaju veliki beoj biljaka, etericnih ulja (cimet, ruzmarin, kanfor, orah, arnika). Njihov odnos je pravilno blasiran tako ako je osoba preosetljiva na neku biljku druga biljk iz sastava gela ublazava preosetljivost tako da je iskljucena alergijsta reakcija.

Masaža

tretmani tela - masaze

Masaza je najefikasnija preventivna mera u odrzavanju celog tela ona stimulise , oslobadja napetosti , odlicno je sredstvo u borbi protiv stresa i glavobolje . Neguje kozu cini je mladjom meksom i sjajnijom , oklanja iz tela otpadne maerije razgradjuje celulit , dovodi telo i psihu u harmoniju .

U ponudi imamo :

-relaks masazu ,

– parcijalnu terapeutcku masazu ,

– anticelulit masazu

– limfna drenaza

-masaža lica

RSS
Follow by Email
Instagram